Deal of the Day

Home » Main » Manning Forums » 2010 » Windows Phone 7 in Action

Thread: Emulator not showing icons as expected for ApplicationBarIconButton

Reply to this Thread Reply to this Thread Search Forum Search Forum Back to Thread List Back to Thread List

Permlink Replies: 2 - Pages: 1 - Last Post: Jan 7, 2012 11:35 AM by: timothy.binkley...
stevegw

Posts: 23
From: Fort Collins
Registered: 12/26/08
Emulator not showing icons as expected for ApplicationBarIconButton
Posted: Dec 31, 2011 1:49 PM
  Click to reply to this thread Reply

The icons used for the ApplicationBarIconButton only appear as X not there actual icon and I saw this in earlier versions ... is there an emaulator issue?

stevegw

Posts: 23
From: Fort Collins
Registered: 12/26/08
Re: Emulator not showing icons as expected for ApplicationBarIconButton
Posted: Jan 1, 2012 5:20 PM   in response to: stevegw in response to: stevegw
  Click to reply to this thread Reply

I did not see mention of embedded resource for the Images used it so far but maybe a mention you should set as an embedded resource.. now my icons appear ... I should of guessed that earlier. Just thought about it and now it works fine

timothy.binkley...


Posts: 13
From: Colorado Springs, Colorado
Registered: 12/17/10
Re: Emulator not showing icons as expected for ApplicationBarIconButton
Posted: Jan 7, 2012 11:35 AM   in response to: stevegw in response to: stevegw
  Click to reply to this thread Reply

Application bar buttons must be added to the project with a build type of Content. We try to mention that every time we talk about adding icons as it is easy to forget. We might have missed a few spots.

Legend
Gold: 300 + pts
Silver: 100 - 299 pts
Bronze: 25 - 99 pts
Manning Author
Manning Staff
Manning Developmental Editor